Website Redeemcodes.com

Wat is Redeemcodes.com?

“Op Redeemcodes.com kunnen iPhone, iPad of iPod touch bezitters meedoen aan een loting om gratis een betaalde applicatie te winnen. Ontwikkelaars van applicaties kunnen hun applicatie aandacht geven op de website in ruil voor promocodes die verloot worden onder de inschrijvers”.

Wie zitten er achter Redeemcodes.com?

Met bovenstaand idee kwam Paul van Dijk bij mij en zijn we met twee andere ontwikkelaars, Mike van Hoenselaar en Stephan Osseweijer, begonnen om dit concept uit te bouwen. Begin augustus 2011 zijn we hiermee in beta gegaan waarna we meteen veel aandacht kregen op onder andere iPhoneclub.nl, Appletips.nl en Frankwatching.com.

Hoe gaat het met Redeemcodes.com?

Inmiddels zijn we 4 maanden verder en hebben we inmiddels 5894 promocodes voor 368 applicaties weg mogen geven. Dit heeft bij elkaar een waarde van maar liefst $9.769. Gemiddeld is een promocode dus $1,66 waard. Als je benieuwd bent hoe hard het blijft gaan met de promocodes houd dan de statistieken van de website in de gaten welke je in de footer van de website kunt vinden.

Wat staat er op de roadmap?

We zijn iedere week druk bezig om de website beter te maken. Enerzijds voor onszelf om de website beter te kunnen monitoren en beheren maar vooral voor de gebruikers van Redeemcodes.com. Binnenkort lanceren we een nieuwe functionaliteit voor onze gebruikers zodat je nog meer kans kunt maken op een promo code. Voor de ontwikkelaars zijn we continu bezig om zoveel mogelijk uit de iTunes API te halen en het zo makkelijker te maken voor de ontwikkelaars om applicaties bij Redeemcodes in te dienen en te featuren.

Reviews of artikelen over Redeemcodes

Bezoek de website Redeemcodes.comDeel dit bericht
Over dit projectDeel dit bericht