Website Volg de crisis

Update: vanwege het feit dat er te weinig nieuws meer wordt geschreven over de crisis en de vraag is afgenomen, is volgdecrisis.nl gestopt. Het Twitter account @volgdecrisis blijft nog wel actief.

Volg de crisisNiemand kan er om heen. De kredietcrisis is ook in Nederland een hot issue in het nieuws. Omdat er veel vraag is naar recent en actueel nieuws rondom de kredietcrisis kwam ik op het idee om een ‘mashup’ over de crisis te gaan maken. Voor de mensen die niet precies weten wat een ‘mashup’ is, heb ik de wikipedia er op nageslagen:

Een mashup is een webpagina of -applicatie waar gegevens uit meerdere bronnen gecombineerd en gezamenlijk gepresenteerd worden”.

Je kunt vanaf nu op volgdecrisis.nl het laatste nieuws bekijken. De informatie wordt gehaald van onder andere nu.nl (nieuws), twitter.com (discussie) en vimeo.com (video’s).
De website is nog in beta, wat wil zeggen dat nog niet alles 100% werkt. Mocht je dingen tegenkomen die niet goed werken of je ziet dingen die verbeterd kunnen worden, druk dan op de knop feedback (rechts in beeld)

Website: http://www.volgdecrisis.nlDeel dit bericht
Over dit projectDeel dit berichtTags:
, , , ,