Vernieuwde website WK schermen

projectieschermenIn het voorjaar van 2010 heb ik voor AV Stumpfl Nederland de webshop, waar projectieschermen voor het voetbal worden verkocht, vernieuwd voor het WK voetbal 2010. Eerder bouwde ik de webshop speciaal voor het EK voetbal 2008. De webshop heeft een nieuw design gekregen waarbij vooral goed is nagedacht over de structuur en gebruiksvriendelijkheid van de verschillende soorten pagina’s in de webshop. Denk daarbij aan de homepage, categorie pagina en productpagina.

Het bestelproces is verwerkt op de productpagina zelf en bevat dus maar 1 stap. Dat heeft een flinke conversieverbetering opgeleverd. De website rankt op woorden als ‘voetbalscherm‘ en ‘projectiescherm voor voetbal‘ erg goed. Omdat deze woorden geen groot zoekvolume hebben is er tijdens het WK voetbal 2010 extra verkeer ingekocht met behulp van Google Adwords.

Om beter te scoren in zoekmachines op relevante zoekopdrachten zijn er een aantal extra pagina’s aangemaakt waar wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van een projectiescherm, hoe je de beste schermmaat kunt bepalen en welke soorten doeken er zijn voor projectieschermen.

Website: http://www.voetbalprojectiescherm.nlDeel dit bericht
Over dit projectDeel dit berichtTags:
,