Rich snippets nu voor alle websites zichtbaar in zoekmachines

Naar aanleiding van een post van Joost de Valk over het feit dat Google nu standaard bij alle websites de rich snippets laat zien plaats ik deze post zodat ik kan zien of het bij dit domein ook al direct wordt opgepakt.

Voorheen was het namelijk zo dat de domeinnaam eerst op een whitelist moest staan voordat de rich snippets weergegeven konden worden in de Google zoekresultaten.

Onderaan deze post staat nu een rating. Ik heb direct na het publiceren van dit bericht gestemd en hopelijk ben ik de Google spider nog net voor zodat hij de hreview microformat meeneemt in de zoekresultaten.

Ik ben benieuwd!

Update: voor mijn homepage worden de sterren al weergegeven in de zoekresultaten.Deel dit bericht
Over dit projectDeel dit bericht