Opleiding succesvol afgerond

Anne Jan RoeleveldGisteren heb ik de HBO opleiding Digitale Communicatie aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Met het ontvangen en tekenen van mijn diploma mag ik mij ‘Bachelor of Communication’ noemen.

Eerder dit jaar ben ik afgestudeerd bij OrangeValley waar ik onderzoek heb gedaan naar het optimaliseren van landingspagina’s. Het onderzoek heb ik samengevat in een blogpost op bijgespijkerd.nl. Na mijn afstuderen heb ik de minor ‘Internet Marketing’ gevolgd op het Saxion in Deventer waar ik afgelopen maand met een gemiddeld cijfer van 8,3 ook ruimschoots ben geslaagd.

Mijn volgende uitdaging is Freshter. Sinds juni 2009 heb ik samen met Mike van Hoenselaar het bedrijf Freshter opgezet waarmee we bedrijven helpen online succesvol te zijn. Dat vertaalt zich concreet in diensten als webontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie of het inzichtelijk maken van het gebruik van de website met behulp van webanalyse. Per 1 september werken Mike en ik full-time voor Freshter.Deel dit bericht
Over dit projectDeel dit berichtTags:
, , ,