Mini video review: Macally iPad case

Met het winnen van de Apple iPad (met dank aan Mirabeau) op het evenement Emerce eTravel, heb ik onlangs besloten om een beschermhoes aan te schaffen. Na een aantal positieve videoreviews te hebben bekeken van de Macally iPad case ben ik mij overgehaald om deze versie aan te schaffen. Hieronder een korte video review waarin ik toch wat teleurgesteld ben in de case, omdat deze niet zo strak om de iPad heen zit als in de reviews naar voren kwam. Dat werkt minder makkelijk en er komt veel stof tussen de case en de iPad. Ondanks dat gebruik ik hem intussen al een paar weken en ben ik er toch wel blij mee. De case beschermt de iPad goed en hij glijd niet zomaar uit je handen door de ‘stroeve’ case. Kortom, ik geef de case een 6,5.Deel dit bericht
Over dit projectDeel dit berichtTags:
, , ,