Afstuderen succesvol voltooid

Optimalisatie van landingspagina'sGisteren, vrijdag 5 maart 2010, heb ik mijn afstuderen afgerond. Middels een afstudeerpresentatie heb ik mijn scriptie verdedigd voor de examencommissie van de opleiding Digitale Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Zij beoordeelden mijn afstuderen met een 8!

Tijdens mijn afstuderen heb ik onderzocht welke factoren er allemaal van invloed zijn op het succes van een landingspagina. Met diverse landingspagina’s die ik samen met OrangeValley heb geoptimaliseerd is er aangetoond hoe men tot een succesvolle landingspagina kan komen en welke factoren er van invloed zijn. Wanneer je interesse hebt in de inhoud van mijn onderzoek, afgelopen december 2009 heb ik een samenvatting van mijn onderzoek over optimalisatie van landingspagina’s online geplaatst op Bijgespijkerd.

Mijn diploma krijg ik officieel in juli, omdat ik eerst mijn minor Internet Marketing op het Saxion in Deventer moet afronden.

Mede door mijn afstuderen heb ik de afgelopen maanden wat minder tijd gehad om artikelen te schrijven. Ik hoop in de komende weken weer een aantal nieuwe artikelen te schrijven voor Bijgespijkerd en iPhoneclub.Deel dit bericht
Over dit projectDeel dit berichtTags:
, ,